Dupa ce Sportul a pierdut categoric, scor 1-4, partida cu FCM Targu Mures, Viorel Moldovan a anuntat ca demisioneaza de la carma studentilor. "Sunt prea orgolios ca sa fiu un loser", a declarat fostul international roman.

Viorel MoldovanFoto: AGERPRES

"Nu e declaratie la cald, nu sunt nervos, doar putin resemnat. Nu am chef sa vorbesc nici despre jocul de azi, nici despre echipa. Am un orgoliu si o mandrie mult prea mare ca sa stau in coada clasamentului, mi-as dori ca toti baietii sa se realizeze din punct de vedere material, au potential. E un grup valoros aici, dar nu pot sa continui in conditiile actuale.

Echipa evoluaza fara suflet, fara caracter, nu se poate sa iti doresti mai mult numai la 3-0 pentru adversari. Sunt baieti care au viitorul in fata, dar trebuie sa isi doreasca mai mult de la fotbal si de la viata. Personal nu am ce sa imi reprosez, am muncit pe branci de cand sunt la carma echipei, poate doar faptul ca am venit intr-un moment dificil si nu am reusit nicio victorie", a declarat Viorel Moldovan in cadrul coferintei de presa de dupa meciul cu Targu Mures.

Viorel Moldovan a sosit la formatia din Regie in urma cu doua luni, iar in aceasta perioada nu a obtinut niciun succes in sapte etape (a castigat doar impotriva echipei CS Otopeni in Cupa Romaniei).