CFR Cluj a terminat partida de la Galati in noua jucatori, Traore si Veloso fiind eliminati (galateanul Giurgiu a vazut si el rosu - 74'). Cu toate acestea, campioana a reusit sa obtina un punct in minutul 90, atunci cand Peralta a marcat cu largul concurs al portarului Grahovac (pentru gazde a punctat Iorga '58). S-a terminat 1-1, iar Otelul ramane lider cel putin inca o etapa.

Dorinel, din nou pe prima pozitie din Liga 1Foto: AGERPRES

Click aici pentru rezultate si clasament.

Liderul la zi si campioana en-titre au prestat un fotbal sarac in prima repriza a disputei de la Galati, cele doua echipe fiind preocupate sa se anuleze reciproc. Fazele importante si-au facut aparitia in al doilea mitan, unul din care s-au aratat trei cartonase rosii (Giurgiu de la gazde, respectiv Traore si Veloso de la oaspeti).

Iorga a deschis scorul cu un sut senzational ('58), iar egalarea a survenit in minutul 90, atunci cand Peralta a salvat un punct dupa o faza in care Grahovac (portarul oaspetilor) a avut partea lui importanta de vina.

S-a terminat 1-1, un rezultat care, paradoxal, ii multumeste mai mult pe moldoveni (raman cel putin pentru inca o etapa lideri) decat pe ceferisti (sunt departe de primele pozitii).

"Echipa care ne-a vizitat astazi a prestat cel mai bun joc dintre toate cele pe care le-am intalnit pana acum. Avem o echipa muncitoare, nu senzationala, dar care se daruieste enorm. Mai avem multa treaba serioasa de facut la Galati. Fiecare echipa e facuta dupa chipul si asemanarea conducerii. Principiile dupa care mergem noi nu fac rating, nu vand ziare, dar aduc rezultate. Nu vorbesc de arbitraj, eu zic ca e un rezultat echitabil" - Marius Stan, presedintele galatenilor, la gsptv.

"Eliminarea lui Traore a fost absolut penibila. Acolo trebuia dat simulare si eliminare pentru jucatorul Galatiului. Mai ales in repriza secunda a fost un arbitraj cu doua unitati de masura diferite. Problema nu este cand un arbitru nu are valoare, ci atunci cand judeca acelasi tip de faze cu doua unitati diferite de masura" - Arpad Paszkany, patron CFR Cluj (digisport).

Otelul: Grahovac - Rapa, Perendija, Sergiu Costin, Salageanu - Neagu, Giurgiu - Iorga, Viglianti, S. Ilie - Gabi Paraschiv

Rezerve: Branet, Antal, Sarghi, Ochirosii, Cojoc, Pena, Borbely

CFR: Stancioiu - Tony, Cadu, Alcantara, Rada - Costa - Bastos, Emil Dica, Peralta, Culio - Traore

Rezerve: Nuno Claro, Piccolo, Panin, Edimar, Bjelanovici, Leo Veloso, Bud.