Karim Benzema si David Villa sunt doi dintre jucatorii care au tinut prima pagina a ziarelor in momentul in care au trecut la Real Madrid, respectiv FC Barcelona. Transferurile nu s-au dovedit (cel putin pana in acest moment) insa prea inspirate, procentajul celor doi fiind unul rusinos: francezul marcheaza o data la 202 minute, in timp ce Villa puncteaza o data la 305 minute, informeaza Marca.

David Villa (stanga), o mare dezamagireFoto: Reuters

Nascut pe 3 decembrie 1981, David Villa a bifat 21 de goluri in ultimul sezon petrecut la Valencia. Venit insa la Barcelona, lucrurile s-au schimbat pentru atacant - a marcat doar doua goluri pana acum pentru FC Barcelona in 611 minute jucate in acest sezon (cu Racing Santander in deplasare si cu Sporting Gijon pe Nou Camp). Asta inseamna o reusita la 305 minute jucate pentru formatia blau-grana.

Pana sa vina pe Nou Camp, Villa a marcat 106 goluri in cele 166 de meciuri ale sale din Primera Division. A costat 40 de milioane de euro in vara acestui an, iar suporterii au inceput deja sa regrete despartirea de Samuel Eto'o, jucator care practic duce Interul in spate.

Ingrijorator este faptul ca David a avut nevoie de 36 de suturi pentru a marca de doua ori.

Nascut pe 19 decembrie 1987, Karim Benzema a impresionat la Lyon, dar a dezamagit crunt pe Santiago Bernabeu. A jucat 202 minute si a reusit un gol in acest sezon pentru Real Madrid (in meciul cu Espanyol Barcelona).

In stagiunea trecuta, Karim a bifat 8 goluri in 1305 minute jucate in tricoul albilor. Procentaj extrem de slab: un gol la 202 minute pentru Real Madrid. A costat 35 de milioane de euro si a fost adus in acelasi timp cu Kaka, Cristiano Ronaldo si Xabi Alonso. Anul trecut, in aceeasi vreme, francezul izbutise trei goluri pentru galactici.

Daca sunt adunate si minutele jucate in Champions League, Villa sta ceva mai bine decat Benzema (are o medie de un gol la 209 minute jucate, in timp ce francezul are o reusita la 228 de minute).