Dupa ce Dinamo a obtinut calificarea (victorie cu 3-1 impotriva formatiei ALRO Slatina), este randul Stelei si a campioanei CFR Cluj sa intre, miercuri, in scena in Cupa Romaniei Timisoreana. Ros-albastrii se vor duela cu Sportul, in timp ce formatia lui Sorin Cartu trebuie sa treaca de FCM Targu-Mures.

Cupa RomanieiFoto: Hotnews

Programul de miercuri, 27 octombrie

16.00/ Gloria Bistrita - Unirea Urziceni (sport.ro)

18.30/ CFR Cluj - FCM Targu Mures (sport.ro)

20.45/ Steaua - Sportul Studentesc (Protv)

Cel putin la prima vedere, lucrurile par a fi usoare pentru Steaua, advesarul de astazi, Sportul Studentesc, urmand sa joace in Ghencea cu rezervele. "Am alte probleme mai importante pe cap, nici nu mai tin minte de cand n-a mai batut Sportul in campionat. Mai mult ma intereseaza meciul de Liga 1 de duminica, de la Targu Mures", a declarat Viorel Moldovan, tehnicianul echipei din Regie.

Nici Steaua nu va alinia cel mai bun 11, Marius Lacatus hotarand sa menajeze unii dintre titulari. In aceste conditii, pe teren ar putea sa apara Emeghara, Galamaz, Marinescu, Szekely, Surdu si Kapetanos. Vor fi menajati Ricardo, Tanase, Geraldo, Bilasco si Bogdan Stancu. Partida din Ghencea va incepe la ora 20.45, urmand sa fie in direct pe Protv.

Campioana CFR Cluj vrea sa-si treaca in cont al patrulea succes consecutiv in Cupa Romaniei, competitia devenind una de casa pentru ceferisti.

Sorin Cartu vrea sa menajeze cativa dintre titulari impotriva formatiei din Targu-Mures, fiind destul de posibil ca jucatori precum Cadu, Piccolo, De Zerbi si Traore sa nu fie folositi. In alta ordine de idei, partida de miercuri ar putea fi o buna sansa pentru fotbalisti precum Nuno Diogo, Tony, Edimar, Bud si Bjelanovic.