Cristi Chivu a implinit, in cursul zilei de marti, 30 de ani, fotbalistul celor de la Inter Milano precizand ca este multumit de ceea ce a realizat pana acum in cariera. Fundasul nationalei Romaniei are inca un vis de indeplinit: sa ajunga alaturi de tricolori la Euro 2012. "Credem in calificare, suntem pe drumul cel bun. Razvan este un antrenor foarte bun", a precizat internationalul roman.

Cristi Chivu (nationala Romaniei)Foto: HotNews.ro

"Ma simt ca la 29 de ani. Nu s-a schimbat nimic fata de ieri (nr. luni), doar ca primesc mai multe telefoane de la diverse emisiuni. E un an bun. Ma bucur ca am trecut cu bine peste acel incident, ca m-am recuperat asa cum trebuie. Din punct de vedere profesional, tinand cont de trofeele castigate, e cel mai bun an, mai ales ca mai avem de jucat si la Campionatul Mondial al Cluburilor", a declarat Chivu intr-o interventie la gsptv.

Mutu nu este un exemplu pentru copii

"Stim cu totii ca Adi are un caracter mai rebel si ca nu e un exemplu de dat copiilor. A facut atatea in atatia ani. A fost provocat sau nu, a facut greseli sau nu, asta e..il luam ca atare si gata" - Cristi Chivu.

Chivu crede in calificarea Romaniei la Euro 2012

"Ne mai trebuie putin curaj la nationala şi ceva noroc. Bazele au fost puse, jocul incepe sa se lege. Suntem pe drumul cel bun. Cat voi fi apt din punct de vedere fizic si psihic, o sa raspund pozitiv la convocari, mai ales ca imi mai doresc sa joc la un turneu final . Razvan este un antrenor foarte bun, care stie sa pregateasca un meci, care incearca sa faca lucruri cat mai bune".

"Am pornit aceasta campanie de calificare cu optimism si continuam la fel. Noi inca credem in calificare, simtim ca suntem capabili sa obtinem acest rezultat. Suntem foarte apropiati, suntem un grup", a completat Chivu.