Clubul Steaua a anuntat luni ca va oferi bilete gratuite la meciul cu Utrecht suporterilor ce isi vor achizitiona tichete pentru meciul ros-albastrilor din Cupa Romaniei, cand elevii lui Lacatus vor intalni pe Sportul Studentesc. Nu toti fanii vor fi insa norocosi, ci doar fiecare al o sutalea cumparator.

Steaua pleaca din GhenceaFoto: HotNews.ro

"FC Steaua Bucuresti anunta ca suporterii echipei din Ghencea pot castiga bilete gratuite la partida cu FC Utrecht din data de 4 noiembrie. Fiecare al o suta-lea cumparator de bilet la meciul din Cupa Romaniei cu Sportul Studentesc va primi gratuit un tichet la tribuna a II-a la partida din UEFA Europa League cu FC Utrecht. Biletele norocosilor castigatori vor fi oferite pe loc la casele de bilete ale stadionului din Ghencea. Promotia este valabila in perioada 26-27 octombrie 2010 in limita stocurilor disponibile", se anunta in comunicatul clubului din Ghencea.

Acest anunt vine dupa ce cu o zi in urma, la meciul Stelei cu Pandurii Targu Jiu din Liga 1, in tribunele din Ghencea "a batut vantul", la partida asistand doar 4.000 de suporteri, cea mai mica asistenta a sezonului.

Programul caselor de bilete:

Marti, 26 octombrie: 12:00 - 18:00

Miercuri, 27 octomrie: de la 10:00 pana la inceperea meciului

Steaua intalneste miercuri, pe teren propriu, vizita Sportului Studentesc, in optimile de finala ale Cupei Romaniei, de la ora 20:45.

Preturile biletelor pentru meciul cu Sportul:

Peluze - 10 lei

Tribuna II - 15 lei

Tribuna I - 20 lei

Tribuna 0 - 40 lei

Fotolii - 75 lei