"Imi dau seama ca incidentul nu ar fi trebuit sa se intample niciodata. M-am lasat purtat prosteste intr-o lupta pe care ar fi trebuit sa o evit", a declarat Adrian Mutu dupa incidentul in care l-a agresat pe un chelner. Conform presei din Peninsula (lucru neconfirmat inca de Fiorentina), internationalul roman va fi amendat cu 16.800 de euro.

Adrian Mutu, din scandal in scandalFoto: Rompres

"Imi cer sincere si profunde scuze fata de conducatori, staff-ul tehnic, coechipieri si fani. Imi dau seama ca incidentul nu ar fi trebuit sa se intample niciodata. M-am lasat purtat prosteste intr-o lupta pe care ar fi trebuit sa o evit, mai ales ca ma aflam in compania unor prieteni care au venit special din Romania pentru a sarbatori cu mine", a declarat Mutu, citat de agentia ANSA.

Acestea au fost primele cuvinte ale atacantului dupa incidentul care a avut loc weekendul trecut la Florenta. Mutu l-a lovit in fata pe un ospatar, provocandu-i acestuia o fractura de sept (victima necesita 25 de zile de ingrijiri medicale).

Conform Corriere dello Sport, Adrian va fi amendat cu 16.800 de euro de catre Fiorentina. Fotbalistul roman va putea fi folosit de catre Sinisa Mihajlovic dupa 29 octombrie, zi in care lui Mutu ii expira suspendarea dictata de catre CONI (pentru consum de sibutramina).