Inter Milano a remizat, scor 1-1, pe propriul teren impotriva celor de la Sampdoria, intr-o partida in care Cristi Chivu a fost unul dintre cei mai slabi interisti de pe teren. Fundasul roman a gresit decisiv la golul oaspetilor (Cassano i-a furat o minge in marginea terenului) si a fost criticat de presa din Peninsula. "A gresit decisiv, a fost visator la faza golului".

Cristi Chivu, amendat pentru gesturi vulgareFoto: AGERPRES

Inter Milano a pierdut puncte pretioase in lupta pentru titlu, campioana Italiei fiind tinuta in sah, scor 1-1, pe propriul teren de Sampdoria.

Cristi Chivu a fost criticat dupa aceasta remiza, romanul gresind decisiv la golul reusit de Stefan Guberti (62). Internationalul roman a fost schimbat cu Santon in minutul 78, iar pana la urma gazdele au scos remiza dupa o reusita a lui Eto'o (80').

"A gresit decisiv, Cassano i-a furat mingea, iar Sampdoria a inscris. A fost schimbat la putin timp dupa eroare" - Datasport (nota 5.5).

"In minutul 62, Cassano insista, pune presiune pe Chivu, iar acesta greseste. Asa s-a nascut golul celor de la Sampdoria" - Clashfoot.com.

"Cassano i-a furat mingea unui Chivu visator, asa a luat nastere reusita Sampdoriei" - calcionews24.com.

Chivu si Maicon, printre cei mai slabi de pe teren:

Chivu - nota 5.5 in Corriere dello Sport (printre cele mai mici note).

- nota 5 in Gazzetta dello Sport (Chivu si Maicon, cei mai slabi).

- nota 5 in Tuttosport.

La partida de la Milano au asistat 56.415 de spectatori, incasarile Interului fiind de 1.543.000 euro.

Serie A, clasament:

1 Lazio 19 puncte

2 Inter 15

3 AC Milan 14 (-1 joc)

4 Chievo 13

5 Juventus 12

..............................

14 AS Roma 9

..........................

20 AC Parma 7.