Internationalul roman Adrian Mutu ar putea plati scump pentru incidentul in care a fost implicat sambata dimineata, cand a agresat un ospatar. Patronul FIorentinei, Andrea Della Valle, a vorbit la Sky Sports despre acest incident, mentionand ca in zilele urmatoare oficialii clubului vor lua masuri "drastice" in cazul atacantului roman.

Adrian Mutu (Fiorentina)Foto: AGERPRES

"O intamplare foarte grava, de care chiar nu aveam nevoie in acest moment. Asteptam rezultatul anchetei in acest caz, apoi vom lua masuri drastice in urmatoarele zile", a declarat actionarul principal al Fiorentinei, Andrea Della Valle.

"Se stie ce s-a intamplat, dar nu totul. De luni vom analiza la rece situatia. Nu e prima data cand lui Mutu i se intampla astfel de lucruri, dar acest episod este mult mai grav", a adaugat oficialul italian.

Della Valle s-a intalnit "in trecere" cu Mutu duminica dimineata, dar nu a vrut sa dezvaluie ce au discutat.

Potrivit presei italiene, Mutu risca, pe langa o amenda din partea clubului, si excluderea din lot, cu doar o saptamana inainte de expirarea suspendarii atacantului roman.

Adrian Mutu a lovit sambata, la cinci dimieata un ospatar al unui restaurant din Florenta, dupa ce ar fi refuzat sa achite nota de plata, iar angajatul locatiei l-ar fi jignit. Ospatarul a suferit o fractura de sept si va avea nevoie de ingrijiri medicale pentru 25 de zile.