Steaua a acumulat al doilea punct din Grupa K a Europa League, ros-albastrii remizand, scor 1-1, cu Utrecht. "Sunt destul de multumit. Remiza este munca intregii echipe", a declarat Marius Lacatus la finalul disputei din Olanda.

Ce se intampla, Laca?Foto: Hotnews

"Sunt destul de multumit. Am facut o prima repriza destul de buna din punct de vedere tactic si tehnic, am avut situatii in care puteam inscrie, dar a doua repriza a fost destul de modesta, in care am facut multe greseli individuale si colective. Sigur, am avut si sansa care poate ne-a lipsit la meciuri cu alte echipe. Remiza este rezultatul muncii intregii echipe. Daca vom reusi victoria in retur, putem sa ne gandim cu speranta chiar la o calificare in primavara europeana. Nu trebuie sa ne gandim ca am intalnit o echipa modesta" - Marius Lacatus (sport.ro).

"Ne bucuram ca nu am pierdut. Nesu este un jucator foarte bun. Noi am incercat, am dat tot sa scoatem maxim, speram ca in meciul cu Utrecht de pe teren propriu sa castigam cele trei puncte si sa mai speram sa ne calificam", Banel Nicolita (sport.ro).

"Suntem multumiti, puteam mai mult, am dat de o echipa valoroasa. Am venit sa castigam, dar am facut un rezultat de egalitate. Olandezii au avut doar vreo 2-3 ocazii clare, noi am dominat putin prima repriza, am avut 2 ocazii de a inscrie, dar din pacate nu am reusit. Primul gol l-au marcat pe neatentia unor jucatori de la noi", Cristi Tanase (sport.ro).

Grupa K:

Napoli - Liverpool 0-0

Utrecht - Steaua 1-1

Clasament:

1 Liverpool 5 puncte.

2 Napoli 3 (3-3)

3 Utrecht 3 (1-1)

4 Steaua 2 (5-8).