Razvan Lucescu este contestat de tot mai multa lume pentru parcursul sub asteptari al nationalei, iar discutiile despre o eventuala inlocuire a selectionerului sunt tot mai frecvente. Solutia pentru contestatarii lui Lucescu junior pare a veni tocmai din Bosnia, urmatorul adversar din preliminariile pentru Euro 2012. "Va scapam noi de Razvan", a precizat Safet Susici, tehnicianul Bosniei.

Razvan Lucescu Foto: Reuters

"Momentan Bosnia si Romania au sanse egale de calificare. Belarus a iesit practic din cursa. Pentru locul doi ne vom bate cu voi, asa ca meciul din 26 martie (nr. 2011) va fi foarte important. Nu-l dati afara pe Lucescu, va scapam noi de el", a declarat Susic pentru Ziarul National.

Referindu-se la o eventuala revenire a lui Adrian Mutu in prima reprezentativa a Romaniei, tehnicianul Bosniei a precizat ca un singur fotbalist nu poate duce in spate o nationala.

"Nu mi-e frica de Mutu. E un foarte bun jucator care a lipsit echipei voastre. Insa, eu socotesc echipa ca ansamblu. Un singur jucator nu poate duce o nationala in spate", a completat Susic.

In urmatoarea partida din preliminariile pentru Euro 2012, echipa nationala a Romaniei va intalni Bosnia, in deplasare, in data de 28 martie 2011.

Clasament Grupa D:

1 Franta 9 puncte.

2 Belarus 8

3 Albania 5

4 Bosnia 4

5 Romania 2

6 Luxemburg 1.