Dupa ce a adunat doar un punct in primele doua dispute din Europa League, Steaua are nevoie de un rezultat pozitiv pe terenul lui Utrecht pentru a ramane in cartile calificarii. "Este foarte important sa nu pierdem", a precizat Marius Lacatus inainte de meci. Partida Utrecht - Steaua va fi in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro de la ora 20.00.

Marius Lacatus Foto: Hotnews

"Este extrem de important acest meci cu Utrecht, la fel ca si cel retur, de peste doua saptamani. Nu am de gand sa menajez pe cineva, gandindu-ma la meciul urmator de campionat, din simplul motiv ca vad in acest joc cu Utrecht ultima sansa a noastra in aceasta grupa de Europa League. Daca invingem joi seara, atunci vom continua sa traim in aceasta grupa si chiar vom avea sanse importante de calificare. Daca pierdem, sansele vor fi aproape de zero pentru ca Utrecht s-ar distanta la 4 puncte de noi" - Marius Lacatus.

Echipe probabile:

Utrecht: Vorm - Cornelisse, Schut, Wuytens, Nesu - Mulenga, Duplan, Lensky, Sarota, Mertens - Van Wolfswinkel. Antrenor: Ton du Chatinier.

Steaua: Tatarusanu - Eder Bonfim, Gardos, Geraldo Alves, Latovlevici - Ricardo, Angelov - Nicolita, Surdu, Tanase - Stancu. Antrenor Marius Lacatus.

Ultimele meciuri in Europa League:

(Steaua Bucuresti - SSC Napoli 3-3)

Emilson Cribari (2' autogol), Cristian Tanase (11'), Pantelis Kapetanos (16') - Luigi Vitale (44'), Marek Hamsik (73'), Edinson Cavani (90+7').

Utrecht - Liverpool 0-0

Ultima intalnire dintre Utrecht si o echipa romaneasca a fost in sezonul 1980-1981 al Cupei UEFA, atunci cand olandezii s-au duelat cu FC Arges (a fost 0-0 la Pitesti si 2-0 pentru Utrecht in Olanda).

Grupa K, meciurile zilei:

Utrecht - STEAUA

Napoli - Liverpool

Clasament:

1. Liverpool 4

2. Napoli 2

3. Utrecht 2

4. STEAUA 1p.

Partida Utrecht - Steaua se va disputa, joi, de la ora 20.00 pe Stadionul "Galgenwaard". Arbitru va fi Said Ennjimi (Franta), acesta fiind ajutat de Frederic Cano, Fredji Harchay (ambii Franta). Organizatorii au anuntat ca vor fi aproximativ 25.000 de spectatori, meciul urmand sa se joaca cu casa inchisa.