Dupa ce presa (Fanatik) l-a dat ca sigur pe Fatih Terim la Galatasaray, fostul selectioner al Turciei a refuzat oferta din motive personale. Rasturnarea de situatie pare a-i fi de folos lui Gica Hagi, cel care este din nou aproape de banca tehnica a echipei de pe Ali Sami Yen, informeaza ajansspor.com, citat de Mediafax. Frank Rijkaard, fostul antrenor, a fost demis in urma rezultatelor slabe.

Gica HagiFoto: AGERPRES

In cursul acestei saptamani (marti), gazetarii de la Sabah au anuntat ca Gica Hagi este foarte aproape de Galata, romanul fiind dorit in special de suporteri. Zvonul nu s-a adeverit insa in prima parte a zilei, Fatih Terim fiind preferat.

Lucrurile au luat insa o intorsatura neasteptata, iar Terim i-a refuzat pe oficialii celor de la Galata. In aceste conditii, Hagi revine cu sanse mari in lupta pentru ocuparea functiei de antrenor al echipei din prima liga turca.

"M-as bucura pentru Gica. As pleca de aici si m-as duce oriunde ar fi el sa-l pup. Este o mare provocare pentru el si nu cred ca va mai refuza. A devenit mai intelept. Zici ca nu are 40 de ani sau cat are. E mult mai intelept" - Victor Becali (gsptv).

Despartirea de Rijkaard i-a costat pe turci aproximativ 2.5 milioane de euro, fostul antrenor al Barcelonei fiind dorit, conform presei britanice, pe banca tehnica a celor de la Liverpool.