Adrian Mutu se afla la doar cateva zile distanta de expirarea suspendarii pentru consum de sibutramina (pe 29 octombrie), atacantul roman efectuand cate doua antrenamente pe zi pentru a fi in forma la revenire, informeaza Corriere dello Sport, citat de Mediafax.

Adrian Mutu, AC FiorentinaFoto: AGERPRES

Atacantul roman se pregateste intens pentru a fi in forma maxima pentru partida cu Catania, din 31 octombrie, disputa in care Adrian spera sa apara pe teren dupa o pauza indelungata.

Fara Mutu (suspendat) si Jovetic (accidentat), Fiorentina este ultima in Serie A, formatia Viola fiind marea dezamagire a debutului de sezon.

Suspendarea lui Mutu va expira pe 29 octombrie, data de la care fotbalistul poate fi utilizat de cate antrenorul Sinisa Mihajlovic. Internationalul roman este apt din punct de vedere fizic, Adrian refacandu-se dupa o accidentare la coapsa (in luna septembrie a.c.).

"Mutu are o foame mare de fotbal, speram sa ne ajute sa iesim din criza", a precizat Sandro Menuncci, administratorul delegat al Fiorentinei, citat de gsp.

Adrian Mutu a fost suspendat pentru consum de sibutramina pe 28 ianuarie, fotbalistul roman fiind nevoit sa ia o pauza de noua luni. Este al doilea incident major din cariera fotbalistului roman, Mutu fiind suspendat pentru prima data in 2004, dupa ce a consumat cocaina in perioada in care era legitimat la Chelsea Londra.