La sosirea tricolorilor din Franta, oficialii FRF au precizat ca lui Razvan Lucescu i s-a propus prelungirea contractului pana in 2014. Dupa doar cateva zile, Mirea Sandu vine cu un alt scenariu, fiind (conform presedintelui Federatiei) destul de probabil ca prima reprezentativa sa mearga mai departe fara actualul selectioner.

Mircea Sandu, acuzat de "abuz in serviciu"Foto: AGERPRES

Dupa 0-2 cu Franta, oficialii din cadrul Federatiei de Fotbal au lansat ideea unei prelungiri a contractului lui Razvan Lucescu pana in 2014. Au existat multe voci nemultumite de aceasta hotarare, una dintre ele fiind cea a lui Ladislau Boloni. Fostul selectioner a precizat la momentul respectiv ca i se pare cel putin ciudat ca aceasta extensie a contractului sa se produca atata timp cat echipa nu va reusi calificarea la Euro 2012.

Dezamagit ca Lucescu junior nu fost prezent la meciul tineretului cu Anglia (returul de la Botosani), ca selectioneaza jucatori care au randament slab in primele 30 de minute si ca s-a certat cu jucatori din Generatia de Aur, "Nasul" Sandu lanseaza varianta atat de iubita de catre impresarii Ioan si Victor Becali: selectionerul ar putea fi demis.

"Nu stiu daca vom continua cu Razvan. Deocamdata, prelungirea contractului sau e la nivel de propunere. Totul s-a schimbat in ultimele zile, cand Razvan Lucescu a absentat de la meciul echipei nationale de tineret, iar apoi s-a certat cu liderii Generatiei de Aur.

Nu-mi place ca sunt anumiti jucatori la echipa nationala care dau un randament foarte slab in primele 30 de minute ale meciurilor, iar Razvan nu intervine. De asemenea, nu mi-a placut ca selectionerul nu a fost la Botosani, atunci cand tineretul a disputat returul cu Anglia pentru o calificare importanta la Euro 2011. Eu cred ca Razvan trebuia sa fie in tribune ca sa-i incurajeze pe pustii care vin din urma", a declarat Mircea Sandu la gsptv.