Romania a pierdut la limita, scor 2-1, partida tur cu Anglia, "tricolorii mici" prestand un fotbal bun in Regat. "Nu ar fi o minune ca Romania sa se califice, am exersat inclusiv loviturile de departajare", a declarat Stuart Pierce, tehnicianul echipei nationale a Angliei (Under21). Partida dintre Romania si Anglia va fi in direct pe Tvr1 si Live Text pe HotNews.ro, marti, de la ora 14.30.

Stuart PearceFoto: Reuters

"Sansele sunt de 50-50%, chiar daca am castigat in tur. Ma bucur pentru Wilshere ca a ajuns la echipa mare, e un semn pentru toti baietii ca pot face si ei pasul acesta. Romanii sunt excelenti pe contra-atac, au demonstrat-o si-n tur, dar si in celelalte meciuri pe tot parcursul preliminariilor. Principalul pericol pentru noi este Hora, dar si ceilalti jucatori ofensivi sunt foarte buni", a declarat Stuart Pearce in cadrul unei conferinte de presa.

"De doi ani tot repetam penalty-urile, deci consider ca suntem pregatiti de asa ceva. Nu este o tragedie daca ratam calificarea, nici pentru romani nu este. Nu ar fi un miracol daca Romania s-ar califica, au castigat grupa de calificare, in timp ce noi am terminat pe locul 2. Dupa cum am spus, romanii sunt foarte buni pe contraatac", a conchis Pearce.

Demn de mentionat este faptul ca tehnicianul britanic nu ii va putea folosi in retur pe Jack Wilshere (convocat de Fabio Capello la echipa mare) si pe Marc Albringhton (accidentat).

Partida dintre Romania si Anglia (contand pentru barajul de acces la CE Under 21 din 2011) va avea loc, marti, de la ora 14.30, la Botosani. Disputa va fi transmisa in direct de Tvr1 si LiveText de HotNews.ro.