Adrian Mutu ar fi putut face diferenta in meciul de sambata seara din preliminariile pentru EURO 2012, in meciul dintre Franta si Romania, este de parere presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu. Avand in vedere parcursul bun al nationalei de tineret, Sandu declara ca unii jucatori de tineret ar putea fi promovati la echipa mare.

Adrian MutuFoto: AGERPRES

Atacantul Fiorentinei nu a mai jucat pentru nationala dupa infrangerea cu Serbia, din preliminariile pentru Mondialul din Africa de Sud, insa Mutu ar putea reveni in formatia tricolora intr-un meci oficial abia in martie, cand Romania va intalni Bosnia in preliminariile pentru EURO 2012.

"Mutu e un jucator de valoare, care poate face diferenta. Aseara el ar fi fost foarte important", a declarat Mirecea Sandu, potrivit Mediafax, citat de prosport.ro

Vorbind despre meciul pierdut sambata de Romania cu 0-2 in fata Frantei, Sandu a mentionat ca jucatorii nu au fost concentrati pentru o partida de asemenea anvergura. "Din pacate nu toti jucatorii au fost conectati la acest meci, iar la o astfel de partida trebuie sa fie toti, nu doar opt. Trebuie sa muncesti de doua ori mai mult ca sa castigi un meci impotriva Frantei. Echipa noastra este in formare, nu avem 11 titulari si un lot de 18 jucatori pe care sa-i stim pe dinafara. Vom vedea ce se va intampla si marti, cu echipa de tineret, iar dupa acest meci este posibil ca unii dintre jucatori sa fie promovati la prima echipa".

Romania a inregistrat doua remize si o infrangere in Grupa D a preliminariilor pentru EURO 2012 si ocupa locul al cincilea, avand cu un punct mai mult decat Luxemburg.