Selectionerului nationalei de fotbal a Romaniei, Razvan Lucescu, i se va propune luni un nou contract, ce va fi valabil pana in 2014, informeaza Adevarul. Astfel, tehnicianul tricolorilor ar avea salariul marit cu 50%, iar obiectiul sau ar fi calificarea la Mondialul din Brazilia.

Razvan Lucescu, selectionerul Romaniei Foto: HotNews.ro

Potrivit sursei mai sus citate, directorul general al Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Ionut Lupescu, a propus ca Razvan Lucescu sa mai ramana inca patru ani la nationala, propunere acceptata deja de Mircea Sandu. Noul contract ar urma sa-i fie prezentat selectionerului saptamana viitoare.

Oficialii Federatiei sunt multumiti de modul in care lucreaza Razvan Lucescu si de aceea salariul selectionerului ar urma sa fie majorat cu 50%. Astfel, salariul tehnicianului ar fi de 30.000 de euro pe luna. "Pastrandu-l pe Razvan si dandu-i un nou mandat la nationala, federalii vor sa inabuse si pretentiile , care nu-l mai vrea pe Lucescu antrenor", informeaza sursa mai sus citata.

Razvan Lucescu a venit pe banca nationalei in 2009, inlocuindu-l pe Victor Piturca. Cu Lucescu pe banca, nationala a inregistrat cinci victorii (din care trei in amicale), patru egaluri si sase infrangeri (din care doua in meciuri oficiale).

UPDATE: Mircea Sandu a confirmat propunerea de a-i prelungi contractul lui Razvan Lucescu la nationala, adaugand: "Asteptam raspunsul lui". (Mediafax, citata de prosport.ro)

Razvan Lucescu: "Ar fi nedrept sa spun ca nu vreau sa continui la echipa nationala si sa dau un alt raspuns decat cel afirmativ. Ar fi nedrept pentru increderea care mi-a fost acordata. Federatia a inteles ca munca se face in timp" (sport.ro)