Laurent Blanc primeste o noua lovitura inaintea meciului pe care Franta il disputa sambata pe "Stade de France" impotriva Romaniei. Dupa ce a trebuit sa faca o schimbare de ultim moment in lot, cauzata de accidentarea lui Bacary Sagna, selectionerul francez are doi jucatori incerti pentru meciul cu tricolori: Abou Diaby si Alou Diarra.

Alou DiarraFoto: Reuters

Mijlocasul Alou Diarra a parasit dupa o ora, miercuri dimineata, sedinta de antrenament a echipei nationalei Frantei de la Clairefontaine, accidentandu-se la glezna dreapta. Jucatorul echipei Girondins de Bordeaux a fost examinat imediat de doctorul echipei si a facut cativa pasi, insa a preferat sa nu forteze, informeaza Le Parisien.

Capitan in meciul Frantei cu Bosnia, Diarra va fi supus unor analize mai amanuntite si daca accidentarea este confirmata el va rata meciul cu Romania de sambata. Selectionerul Laurent Blanc primeste astfel o noua veste proasta, dupa ce un alt mijlocas, Abou Diaby (Arsenal), nu a luat inca parte la antrenamente si este incert pentru meciul cu tricolorii lui Razvan Lucescu.

Franta va primi pe teren propriu vizita nationalei Romaniei, partida contand pentru Grupa D a preliminariilor pentru EURO 2012, in 9 octombrie, de la ora 22:00 (ora Romaniei). Meciul va putea fi urmarit in direct pe Protv si in format Livetext pe HotNews.ro.