Jose Mourinho a fost aproape de a-si implini un vis: sa antreneze echipa nationala a Portugaliei, insa Real Madrid l-a trezit la realitate si s-a opus. "The Special One" a declarat marti ca e "dureros" ca nu-si va putea ajuta echipa nationala, dar in acelasi timp intelege pozitia clubului la care este angajat.

Mourinho, dezamagit ca nu sta pe banca nationalei PortugalieiFoto: Reuters

Dupa demiterea lui Carlos Queiroz, oficialii Federatiei portugheze i-au propus antrenorului lui Real Madrid, Jose Mourinho, sa conduca echipa nationala pentru urmatoarele doua meciuri ale Portugaliei, din preliminariile pentru EURO 2012, insa clubul madrilen nu a fost de acord.

"Pentru doua zile am simtit si am gandit ca selectionerul Portugaliei. Si mi-a placut. Dar trebuie sa admit ca Real Madrid este o institutie uriasa, care m-a de la Inter, care ma plateste si care nu poate risca in fata actionarilor si a suporterilor. Privind retrospectiv, nu este o chestiune usor de inteles. Inca am un gust amar pentru ca nu am putut ajuta Seleccao", a declarat Mourinho pentru site-ul oficial al Asocietiei arbitrilor de fotbal.

"Portugalia are acum un selectioner si ar trebui sa fie recunoscut de toti ca si ca ", a adaugat tehnicianul portughez, urandu-i noroc noului tehnician al nationalei Portugaliei, Paulo Bento.