Cristi Chivu va fi nevoit sa apara in fata Comisiei de Disciplina pentru comportamentul pe care l-a avut la finalul partidei dintre AS Roma si Inter Milano, contand pentru finala Cupei Italiei (s-a disputat pe 5 mai 2010). La acea data, internationalul roman a facut gesturi vulgare la adresa suporterilor echipei AS Roma, infomeaza Corriere dello Sport.

Cristi ChivuFoto: Reuters

"Cristian Chivu a fost chemat in fata Comisiei Nationale de Disciplina pentru comportamentul obscen pe care l-a avut la finalul partidei Roma - Inter, disputata pe 5 mai 2010, in finala Cupei Italiei. Fotbalistul roman este acuzat ca a facut gesturi vulgare repetate la adresa suporterilor echipei adverse. Din acelasi motiv a fost dat in judecata si clubul Inter" - se precizeaza intr-un comunicat de presa al Federatiei Italiene de Fotbal.

Pe durata respectivei partidei, fotbalistul roman a fost injurat de suporterii Romei (i s-a strigat tigan), lucru care s-a repetat si in urma cu cateva saptamani, atunci Roma si Inter s-au intalnit in Serie A (scor final 1-0).

Conform jurnalistilor din Peninsula, capitanul tricolorilor risca o amenda usturatoare si cateva etape de suspendare pentru gesturile facute la adresa sustinatorilor Romei.

Vezi aici gesturile lui Chivu catre suporteii Romei (secunda 30):