Meciul cu Franta nu este decisiv pentru calificarea la EURO 2012, este de parere selectionerul nationalei Romaniei, Razvan Lucescu. Avand doar doua puncte acumulate dupa primele doua jocuri din Grupa D, tricolorii se vor multumi si cu un rezultat de egalitate pe Stade de France, in confruntarea cu selectionata lui Laurent Blanc.

Nationala Frantei, in drumul Romaniei catre EURO 2012Foto: Reuters

"La Paris este un meci important, dar in niciun caz decisiv. Am convingerea ca vom veni cu un rezultat bun. Un rezultat de egalitate este foarte bun, dar noi mergem cu gandul de a castiga si pentru asta ne pregatim", a declarat Razvan Lucescu.

"Si francezii sunt intr-o perioada de tranzitie, e clar. Exista o schimbare si asta poate fi un avantaj pentru noi. Va fi o confruntare din care va iesi invingatoare echipa care va fi in acel moment mai puternica din toate punctele de vedere",a adaugat selectionerul Romaniei.

Romania se afla pe locul al cincilea in Grupa D, dupa Albania (4p), Belarus (4p), Franta (3p), Bosnia si Hertegovina (3p) si inaintea nationalei din Luzemburg (0p).

Intalnirea dintre Franta si Romania, din Grupa D a preliminariilor pentru EURO 2012, se va disputa in 9 octombrie, de la ora 22:00, urmand a fi transmisa in direct de Protv.