Manchester City este dispusa sa ofere 90 milioane de lire sterline pentru fundasul central al Barcelonei, Gerard Pique, cu toate ca in urma cu doar cateva zile oficialii clubului englez au anuntat pierderi record, de 121,3 milioane de lire sterline. Potrivit presei britanice, Roberto Mancini il vrea cu ardoare pe spaniol, englezii urmand a-i oferi un salariu anual de 8 milioane de lire sterline pentru un contract de cinci ani.

Pique, dorit din noi in Premier League Foto: Reuters

La inceputul acestui an, Pique si-a prelungit contractul cu Barcelona pana in 2015, dar acest lucru nu ii impiedica pe bogatii de la Manchester City sa arunce pe piata o oferta de 50 milioane de lire sterline, plus un salariu anual de 8 milioane de lire sterline pentru fundasul spaniol.

Desi are jucatori ca Vincent Kompany, Kolo Toure, Micah Richards sau Joleon Lescott pe postul de fundas central, Roberto Mancini il vrea neaparat pe Gerard Pique in defensiva echipei sale. Potrivit "Sunday People", Yaya Toure, fostul jucator al Barcelonei l-a incurajat pe Roberto Mancini sa-l transfere pe Pique din nou in Premier League.

"Am auzit aceste zvonuri, dar sunt concentrat doar asupra Barcelonei. Nu totul se rezuma la bani", a declarat Pique, in varsta de 23 de ani.

Pique si-a inceput cariera la Barcelona, dar a fost transferat la Manchester United in 2004. De la reintoarcerea sa pe Camp Nou, in 2008, Pique este un om de baza in defensiva "blaugrana".