Fostul jucator al Stelei, Lucian Balan, a incercat sa se sinucida in aceasta saptamana, inghitind un pumn de medicamente in combinatie cu alcool, informeaza eMaramures.ro. Castigator al Cupei Campionilor Europeni in 1986 cu Steaua, Balan are probleme cu alcoolul si jocurile de noroc, acumuland datorii de sute de milioane.

Lucian BalanFoto: Agerpres

Lucian Balan se afla internat de doua zile la Spitalul Municipal Sighetu Marmatiei. "Diagnosticul pus de medici in momentul in care a fost gasit in stare de inconstienta a fost clar: ingestie de medicamente si alcool. Se pare ca tentativa de sinucidere a survenit problemelor personale tot mai mari ale lui Balan. Familia a rupt legaturile cu el, cunoscutii au inceput sa il evite, acesta fiind mai tot timpul singur", informeaza sursa mai sus citata.

Dupa ce a fost taximetrist in Baia Mare, in acest an, Lucian Balan revenise la Steaua, in urma deciziei lui Victor Piturca de a aduce cinci dintre fostele glorii ale Stelei la Centrul de copii şi juniori al clubului din Ghencea. Balan a fost dat insa afara de Titi Dumitriu dupa doar doua luni, fostul jucator al ros-albastrilor mentionand ca nu a fost nici macar platit pentru perioada muncita.

Lucian Balan (51 ani) are in palmares o Cupa a Campionilor Europeni, o Supercupa a Europei, patru titluri de campion national si trei Cupe ale Romaniei.