Eliminat in meciul cu Napoli din grupele Europa League, stelistul Pantelis Kapetanos a sustinut sambata o conferinta de presa pentru a-si expune punctul de vedere in legatura cu cartonasul rosu primit. Atacantul nu si-a cerut scuze pentru incident, sustinand ca nu este vinovat.

Kapetanos primeste rosu dupa ce il loveste pe Santacroce cu cotul (min. 31)Foto: HotNews.ro / DP

"Am cerut sa tin o conferinta de presa deoarece dupa jocul cu Napoli au iesit multe persoane care m-au caracterizat in diverse moduri si nu e in regula. Joc fotbal de peste 10 ani. O singura problema am avut in viata mea. A fost acum un an, cu Ujpest, cand am luat rosu. Atunci a fost meritat. Dar ce nu se stie este ca au fost probleme cu contractul, apoi s-au rezolvat intr-un final, dar nu m-am simtit OK la ora meciului, nu eram in plenitudinea fortelor si trebuia sa ii spun asta antrenorului. Nu am facut-o", a declarat atacantul grec in timpul conferintei de presa de sambata. citat de stelisti.ro.

"Colegii mei stiu ce a fost, la fel si antrenorul. Sunt aici doar pentru a da explicatii fanilor echipei. Cred ca suporterii stiu cine sunt. Singurele scuze pe care le cer sunt ca nu am castigat cu Unirea, cu Astra si ca am pierdut la Galati. Doar pentru asta imi cer scuze, suntem Steaua si trebuia sa castigam", a adaugat stelistul.

"Referitor la cartonsaul rosu primit cu Napoli, nu am de ce sa imi cer scuze, pentru ca nu am facut rau nimanui. Nu am vrut sa il lovesc pe adversar si nu l-am lovit, doar l-am atins. Ma uitam spre minge, pur si simplu i-am luat fata adversarului si l-am atins. Dar nu l-am lovit. Nu pot sa-mi cer scuze pentru ca ar fi ca si cum as recunoaste ca sunt vinovat. Multi antrenori zic ca daca erau in locul lui Lacatus imi dadeau amenda, ca nu am creier. De data asta, nu pot sa imi cer scuze, pentru ca ar insemna ca mi-as imputa ceva, o eroare, si nu s-a intamplat asa ceva", a explicat Kapetanos.