Italienilor nu le vina sa creada ca Napoli a reusit sa salveze remiza dupa ce a fost condusa cu 3-0. Disputa din Ghencea a fost una interzisa cardiacilor, peninsularii egaland dupa terminarea prelungirilor. "Fotbalul nu e bun pentru inima, organizatorii trebuiau sa scrie asta pe bilete", se precizeaza in Gazzetta dello Sport.

Steaua - Napoli [28]Foto: HotNews.ro / DP

"Napoli revine intr-un meci halucinant. Colaps napoletan in 15 minute, apoi Vitale, Hamsik si Cavani s-au dezlantuit. Fotbalul nu e bun pentru inima, trebuia sa scrie pe biletele de meci. Pentru finalul de succes un mare merit il are si Kapetanos, care a avut o iesire nebuneasca asupra lui Santacroce. De Sanctis a fost pedepsit de Tanase cu un sut de la mare distanta, eroare de nepermis pentru un portar cu experienta sa. Kapetanos si-a pierdut capul, in loc sa faca 4-0 atunci cand a avut ocazia. Dupa pauza am vazut adevaratul Napoli, forcingul e puternic, Tatarusanu salveaza iar si iar, dar revenirea e completa si Napoli celebreaza, in timp ce stelistii se rafuiesc cu arbitrul" - Gazzetta dello Sport.

"Revenire incredibila. Un egal cat o victorie. Napoli a donat romanilor cu generozitate prima repriza. Trei palme in 15 minute. Sa iei trei goluri intr-un sfert de ora e parca prea mult. Inceputul de meci a fost un veritabil suicid, omleta fiind gata odata cu reusita lui Kapetanos. Napoli a prins curaj dupa gestul necugetat al lui Kapetanos. In ciuda adversitatii, a atmosferei ostile, Napoli a scapat cu bine, obtinand un egal mai mult decat meritat" - Napoli Sport.

"Miracol azzurro: Cavani a egalat la trei pentru un egal nesperat. S-a intamplat ceea ce nu doream: subestimarea adversarului. Autogolul lui Cribari a avut efectul unui dus rece" - Il Mattino.

"Din Infern in paradis in 45 de minute. Prima repriza dezastruoasa, apoi Hamsik si Lavezzi au schimbat soarta jocului, Cavani egaland in minutul 98" - Canale 9.

"Napoli obtine in extremis o remiza nesperata. Romanii sunt furiosi pentru cele opt minute de prelungire lasate de arbitru" - Datasport.

"Cursa cu pulsul ridicat. Cavani salveaza Napoli. O prima repriza de uitat, 0-3 dupa 15 minute. Napoli s-a trezit dupa pauza, gasind drumul corect spre remiza" - Il Giornale (Mediafax).