Steaua - Sportul Studentesc, Astra Ploiesti - Rapid si Pandurii - Craiova sunt, cel putin la prima vedere, cele mai interesante partide din optimile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal. La tragerea la sorti de miercuri, norocoasele s-au numit Dinamo (va intalni pe ALRO Slatina) si FC Timisoara (se va duela cu Vointa Sibiu).

Cupa RomanieiFoto: Hotnews

Cupa Romaniei, optimi de finala:

Vointa Sibiu - FC Timisoara

ALRO Slatina - Dinamo

Steaua - Sportul Studentesc

Gloria Bistrita - Unirea Urziceni

CFR Cluj - FCM Targu-Mures

Astra Ploiesti - Rapid

Pandurii Targu-Jiu - "U" Craiova

"U" Cluj - FC Brasov

Echipele extrase primele vor fi gazdele disputelor.

"Ii vom intalni (nr. pe stelisti) si in campionat curand, nu pot sa spun ca am avut neaparat ghinion. In Cupa se pot intampla multe, tratam cu mare seriozitate aceasta competitie. Vom juca in Ghencea, iar cel putin pe hartie Steaua este favorita. Mi-as dori sa ajungem in finala Cupei Romaniei" - Viorel Moldovan, antrenor Sportul (sport.ro).

"Rapidul este o echipa care poate sa castige orice meci, mi-a spus Sumudica ca a visat ca vom juca cu Astra. Uite ca asa a fost. Avem un lot bun si vrem sa ne calificam in dauna ploiestenilor. Vom juca la ei acasa, nu va fi usor" - Nicolae Manea (sport.ro).

Cum au aratat urnele:

Urna I: CFR Cluj, Unirea Urziceni, FC Timisoara, Steaua, Dinamo

Urna a II-a: Rapid, "U" Craiova, "U" Cluj, FCM Targu Mures, Sportul Gloria Bistrita, FC Brasov, Pandurii, Astra Ploiesti

Urna a III-a: Vointa Sibiu, ALRO Slatina.

Se va juca intr-o singura mansa, pe terenul primelor formatii, in data de 27 octombrie.