Si-a iesit din fire in timpul meciului cu AS Roma, moment in care a venit la marginea terenului si i-a cerut socoteala antrenorului Rafa Benitez. La doar cateva zeci de ore distanta, Cristi Chivu si-a cerut scuze fata de tehnicianul iberic si fata de coechipieri, informeaza internews.it. "O masura buna pentru viitorul sau la Inter", sunt de parere jurnalistii peninsulari.

Cristi ChivuFoto: Reuters

Injurat de aproximativ 60.000 de oameni, Chivu a cedat nervos, iar dupa ce i-a cerut centralului sa opreasca meciul (nr. Roma - Inter) a mai avut o iesire: a venit la marginea terenului si i-a cerut lui Rafa Benitez sa schimbe ceva in aparare. In caz contrar, fundasul roman a amenintat ca va parasi terenul de joc.

Gestul a fost amplu comentat in presa italiana, jurnalistii fiind de parere ca romanul a avut un comportament nejustificat. "Labil psihic", au titrat gazetarii.

"Acest gest (nr. de a-si cere scuze) trebuia facut, fiind ceva absolut necesar. O masura buna pentru viitorul sau la Inter", sunt de parere jurnalistii italieni.

"Nu stiu ce i-a spus Chivu lui Benitez, important este ca acum e linistit. A vorbit cu Mister Benitez, cu jucatorii si totul este rezolvat" - Victor Becali pentru internews.it.

Vezi aici gestul lui Chivu la adresa lui Rafa Benitez: