Dupa ce a depasit-o pe Steaua in urma cu cateva etape, Unirea Urziceni a dat lovitura si impotriva lui Dinamo, ialomitenii impunandu-se la limita (1-0). Infrangerea nu a putut fi digerata prea usor de caini, declaratia lui Ioan Andone fiind elocventa. "Am patit cea mai mare rusine de cand sunt antrenor la Dinamo", a declarat tehnicianul.

Ioan AndoneFoto: fcdinamo.ro

"Le cer scuze suporterilor care au venit de la Bucuresti, este cea mai mare rusine pe care le-o puteam face. Am patit cea mai mare rusine de cand sunt antrenor la Dinamo. Nu ma asteptam sa pierdem la Urziceni. Este cel mai slab joc de cand sunt eu la Dinamo. Jucatorii mei au luat meciul ca si cum ar fi castigat dinainte. Sa vedem acum ce masuri va lua conducerea. Urziceni a castigat cu Steaua acasa, este o echipa de caracter si merita felicitari", a declarat Ioan Andone.

"Este al patrulea rezultat negativ din acest sezon si primul meci în care nu am marcat. Este o perioada proasta si undeva am gresit. Unirea ne-a dat o palma mare în seara asta. Asta nu este Dinamo, Dinamo este altceva, avem un lot chiar bun. Daca mi-as spune parerea despre arbitraj, l-as jigni. Ma mira ca Garat a fost eliminat, este al doilea rosu in noua etape pe care-l ia, ceea ce este cam mult pentru un jucator strain", a completat Andone (citat de Mediafax).

"Dinamo este o echipa care nu reuseste sa joace mare lucru, a fost un heirup fara niciun orizont. Aceasta dezorientare totala în consistenta jocului... sunt convins ca nu asta s-a pregatit. Sunt convins ca antrenorul nu are nicio contributie la degringolada totala din teren. Probabil ca sunt situatii la limita potentialului, probabil ca CV-urile sunt mai impresionante decat exprimarea la nivelul jocului. Criza e de joc, probabil voi discuta cu Andone sa vad ce masuri sa luam pentru a resuscita acest lot" - Nicolae Badea, presedinte Dinamo (DigiSport).