Steaua incepe partida in urmatoarea formatie:

Gigi BecaliFoto: AGERPRES

Tatarusanu - Latovlevici, Abrudan, Geraldo, Banel Nicolita - Brandan, Cristi Tanase, Bicfalvi, Apostol, Bogdan Stancu - Bilasco. Antrenor: Eduard Iordanescu.

Minutul 11: Lovitura libera Steaua. Latovlevici suteaza peste poarta, este scos de pe teren si vandut la Dacia Unirea Braila.

Minutul 19: Gol Otelul! Sarghi marcheaza cu capul din centrarea lui Vigilanti. In timp ce galatenii sarbatoresc reusita, Edi Iordanescu este demis, iar in locul lui ia loc pe banca Leo Strizu. Finantatorul Becali declara "e doar interimar, pana il aduc pe Dan Petrescu sau pe Hagi".

Minutul 23: La Steaua intra Adrian Mutu. "Am o datorie de 200.000 de euro la Gigi, am venit sa o platesc", declara acesta la marginea terenului.

Minutul 27: Abrudan greseste o pasa simpla, punandu-l pe otelarul Paraschiv intr-o situatie buna, pe care acesta o iroseste. Leo Strizu isi da demisia de onoare. Titi Dumitriu este noul antrenor al Stelei!

Minutul 43: Iese Adrian Mutu, in scandarile suporterilor "Mutu, mutu, zece mii minutu". Titi Dumitriu pleaca.

Minutul 45: La pauza, stelistii sunt condusi cu 1-0. Galeria Stelei cere demisia. La vestiare apare Marius Lacatus, venit tocmai din Spania pentru a antrena Steaua. "Fiara" le explica jucatorilor ce tactica trebuie sa adopte, moment in care este intrerupt de aparitia lui Gigi Becali, cu care are o discutie aprinsa. Lacatus este dat afara, impreuna cu Apostol si Brandan.

Minutul 46: Steaua iese de la cabine cu alt tonus si alt antrenor: Anghel Iordanescu. "Am venit sa spal rusinea fiului meu" declara acesta, nu inainte de a-l ceda pe Bicfalvi la Otelul Galati, de unde il ia la schimb pe Ochirosii. Cei doi jucatori fac schimb de tricouri inainte de fluierul de start al reprizei a doua.

Minutul 58: Noua achizitie a Otelului, Eric Bicfalvi, il intinde serios pe Tatarusanu cu un sut puternic. Ochirosii revine la Otelul, Bicfalvi la Steaua. Presedintele Duckadam este destituit pentru modul defectuos in care se fac transferurile la formatia din Ghencea.

Minutul 64: Gigi Becali ii cere presedintelui galatean, Marius Stan, sa-i achite pe loc un imprumut de 15 milioane de ROL pe care i l-a acordat in urma cu doua luni. Marius Stan, neavand cash la el, accepta sa-i cedeze la Steaua pe Paraschiv, Sergiu Costin, Giurgiu, Vigilanti si Salageanu. Acestia ies de pe teren, fiind inlocuiti cu fotbalisti de la Steaua II, adusi special in acest scop cu autocarul echipei.

Minutul 68: Steaua are mai mult posesia, dar fara a-si crea ocazii importante. Cristi Tanase se accidenteaza. Meciul este intrerupt, prilej pentru Anghel Iordanescu de a-si da demisia si de a organiza o scurta conferinta de presa. "Sunt prea batran pentru asta", declara nea Puiu.

Minutul 69: Leo Strizu revine pe banca Stelei.

Minutul 70: Gigi Becali iese pentru a vorbi la telefon. Intra Teia Sponte.

Minutul 71: Finantatorul vorbeste in continuare la telefon. Leo Strizu pleaca secund la Anorthosis Famagusta si este inlocuit cu Titi Dumitriu.

Minutul 73: Iese Teia Sponte, reintra Gigi Becali. Titi Dumitriu pleaca principal la Anorthosis Famagusta. Steaua nu are antrenor pe banca. Galeria scandeaza "Demisia! Demisia!".

Citeste mai mult si comenteaza pe blogul lui Bradut Florescu