Ca sa nu se "supere" nimeni in Cluj, Universitatea si CFR au incheiat la egalitate, intr-un meci care a deschis etapa a 9-a din Liga 1. Claudiu Niculescu a deschis scorul cu un sut exceptional (15), marcand al 6-lea gol in sezon. Pentru CFR a egalat Traore (30).

Fanii lui "U"Foto: universitateacluj.ro

Suporterii lui "U" au oferit un spectacol de zile mari in tribune - chiar daca favoritii lor nu au castigat, sunt multumiti ca raman deasupra rivalilor de la CFR in clasament. Ei raman si cu amintirea startului de meci, cu golul senzational inscris de Claudiu Niculescu, din lovitura libera, de la 30 de metri: a trimis balonul direct in vinclu (15). Universitatea a fost egalata in minutul 30, la o aparitie inspirata a lui Traore in careul lui Hutan.

Oficialii campioanei nu si-au ascuns dezamagirea dupa acest egal, care tine CFR Cluj pe loc, in partea inferioara a ierarhiei: "Echipa joaca, se vede ca suntem pe un drum bun, iar astazi cred ca am fost echipa mai matura. Sunt complet nemultumit de rezultat, dar ma bucura revenirea lui De Zerbi, un adevarat numar 10" - Iuliu Muresan, CFR Cluj.

CFR a dominat debutul partii secunde, cand a avut cateva situatii mari, dintre care cea mai mare i-a apartinut lui Traore - ramas singur cu Hutan, a trimis pe langa poarta (60). Hutan a mai salvat o data buturile Universitatii, blocand un sut al lui Bud, scapat singur (75)!

In ultimele 10 minute, Universitatea a urcat mai mult, profitand de spatiile lasate libere de CFR, iar Claudiu Niculescu a mai avut sansa unei lovituri libere (83), insa de aceasta data mingea a trecut peste transversala.