Edi Iordanescu a castigat primul meci cu Steaua, de la promovarea sa din secundul lui Ilie Dumitrescu in antrenor principal. "As fi ipocrit daca v-as spune ca nu vorbesc cu tata", a spus Iordanescu junior, primind totodata un vot de incredere din partea patronului: "Am vazut atitudine, motivare, ce - trebuia sa castige cu 17-0? Daca va avea rezultate, Edi ramane antrenor principal".

Eduard Iordanescu, principal interimar la SteauaFoto: AGERPRES

Dupa meciul Gaz Metan CFR Craiova - Steaua 0-1 (Cupa, 16-imi), Edi Iordanescu a multumit jucatorilor ca "au respectat tot ce discutasem anterior. La acest meci, am folosit ideile lui Ilie Dumitrescu. Daca ne uitam la scor, am putea crede ca a fost un meci greu. Nu a fost asa, nu am avut emotii, pentru ca am dominat tot jocul. Este important ca am castigat, pentru ca este prima victorie dupa o perioada de rezultate nesatisfacatoare. Fireste ca vorbesc cu tatal meu, as fi ipocrit sa nu recunosc. Daca mi-ar da sfaturi, l-as asculta fara probleme".

Dupa ce s-a convins ca Dan Petrescu si Olaroiu nu vor veni la Steaua, Becali incepe sa tatoneze pista Gheorghe Hagi.​ Invitat la GspTV, Hagi a spus ca ar putea sa preia o echipa "din iarna sau de vara viitoare. Poate ca atunci lucrurile se vor schimba".

Hagi nu si-a ascuns insa dubiile legate de atmosfera din Ghencea: "Ilie trebuia lasat sa isi duca treaba la bun sfarsit. Este ciudat ce se intampla la Steaua".

Primele nume anuntate pentru functia de principal in Ghencea au fost Cosmin Olaroiu si Dan Petrescu. Ambii au refuzat - Oli a fost categoric, intrucat are conditii financiare excelente in tarile arabe, iar Dan Petrescu este angajat in lupta pentru promovare in campionatul Rusiei.

Apropiatii "Bursucului" au dezvaluit ca Dan Petrescu nu va veni la Steaua: "Cand ma cheama Steaua, nu pot sa spun nu categoric. Dar nu este momentul", ar fi spus Dan prietenilor, explicand de ce nu a fost foarte transant in discutia cu patronul clubului din Ghencea.