Realul a invins categoric pe Espanyol, dar Jose Mourinho are si motive de suparare. "Sunt safisfacut de jocul echipei, nu este usor sa joci pe un camp de cartofi", a precizat lusitanul facand referire la gazonul de pe Santiago Bernabeu. Dupa ce ani la rand a oferit o suprafata impecabila, arena din Madrid are probleme mari in acest sezon.

Jose MourinhoFoto: Reuters

"In circumstantele actuale, ma pot declara multumit. Nu este usor sa joci pe un camp de cartofi. In plus, am avut putin timp sa ne refacem intre jocuri. A fost greu sa evoluam in fata unui adversar care nu avea nimic de pierdut", a declarat Jose Mourinho, citat de Marca.

Realul a jucat italieneste pana acum (victorii la limita), iar Jose a avut raspunsul potrivit pentru cei care au criticat jocul echipei. "M-am nascut intr-o tara cu 10 milioane de antrenori, iar acum lucrez intr-o tara care detine 40 de milioane de antrenori. In realitate, Real Madrid are un singur tehnician si numai el decide. Echipa mea a fost obosita", a conchis Mourinho.

Dupa patru etape disputate, Realul are 10 puncte (a remizat in prima etapa cu Mallorca), in timp ce in Liga Campionilor a invins cu 2-0 pe Ajax.