Inter s-a impus cu 2-1 in deplasarea de la Palermo, dupa o partida in care Cristi Chivu a fost integralist. Evolutia fundasului roman nu a fost una dintre cele mai fericite, jurnalistii italieni criticandu-l pe capitanul echipei nationale a Romaniei. "A fost inca o incercare esuata pentru Chivu. A fost imprecis, fiind cel mai slab om al meciului cu Palermo", se precizeaza in Gazzetta dello Sport.

Chivu, evolutie slaba contra lui PalermoFoto: Reuters

"Inca o incercare esuata a lui Chivu. A riscat mult, in special in fata lui Cassani si a lui Nocerino. De asemenea, a fost imprecis si in incercarea de a-i ajuta pe mijlocasi. In partida cu Palermo, Chivu a fost cel mai slab om" - Gazzetta dello Sport. Internationalul roman a primit notat 5 din partea publicatiei mai sus mentionate.

"Chivu a pierdut multe dueluri, iar in ofensiva a fost confuz. Nu a reusit sa-si revina" - Datasport.

"Romanul a fost cel mai vulnerabil fundas al Interului, fiind mereu pus in dificultate de atacurile lui Cassani" - Calciomercato.it.

"Inca o partida slaba pentru roman, iar din pacate nu a fost prima in actuala stagiune. Nu stiu daca ar trebui sa joace pe alt post, sau ar trebui sa fie rezerva. In actualul sezon, evolutia sa nu se ridica la nivelul echipei" - se precizeaza pe unul dintre forum-urile suporterilor interisti.

"Chivu a fost mai slab ca oricand, a riscat mult, dar a fost salvat de arbitru care nu a acordat un penalti in finalul meciului pentru un fault asupra lui Cassani" - realsports.it (citati de Mediafax).

"Romanul a riscat foarte mult si putea fi penalizat cu un penalti. A alternat pasele bune cu erori grosolane" - italiainformazioni.com (citati de Mediafax).