Craiova si Rapid au remizat, scor 1-1, dupa o partida in care protagonist a fost centralul Teo Craciunescu. "Meritam sa castigam, Rapid nu a contat in faza ofensiva, iar daca nu era acel penalti cu siguranta nu ar fi reusit sa egaleze", a declarat Eugen Neagoe, antrenorul secund al oltenilor. De cealalta parte, Marius Sumudica s-a aratat multumit de efortul depus de elevii sai (au obtinut un punct cu toate ca au jucat 40 de minute in inferioritate numerica).

Eugen NeagoeFoto: AGERPRES

"Meritam sa castigam. Rapid nu a contat in faza ofensiva si daca nu era acel penalti cu siguranta nu ar fi reusit sa egaleze. Arbitrii au stiut si in aceasta seara sa-si faca datoria. La cel mai mic contact a dictat lovitura libera pentru Rapid. Eliminarea lui Herea a venit dupa ce l-a vazut plin de sange pe Gaman. Daca nu avea sange pe el cu siguranta nu s-ar fi luat nicio decizie. Asa s-a intamplat si cu Florin Costea, care sta de sase luni, si n-a dat nici penalti, nici eliminare" - Eugen Neagoe, antrenor secund Craiova.

"Nu comentez deciziile arbitrului. Consider ca am fost inspirat ca am facut o schimbare, care a dus jocul mult in fata. Este un rezultat echitabil. tin sa-i felicit pe jucatorii mei, pentru ca au facut risipa de efort, dupa ce au jucat 40 de minute in inferioritate numerica. Sunt multumit de prestatia echipei, dar tin sa spun ca nu am realizat nimic inca, drumul este lung. Am castigat astazi o echipa" - Marius Sumudica, antrenor Rapid.

"Mi-a placut echipa in aceasta seara, chiar daca nu am castigat. Echipa arata foarte bine. Cred ca usor-usor vor veni si rezultatele pe care le asteptam cu totii. Avem un public fantastic, cel mai frumos din Romania. imi pare rau ca nu le-am putut oferi o victorie asta seara" - Adrian Mititelu, patron Craiova.

"Cred ca in aceasta seara am castigat o echipa. Dupa faza din minutul 50, eliminarea, si dupa ce am primit golul, baietii s-au mobilizat extraordinar. A fost o revenire superba din partea jucatorilor si cred ca am fi avut chiar posibilitatea sa castigam" - Dinu Gheorghe, presedinte Rapid.

Click aici pentru rezultate si clasament.