FC Basel vrea sa profite de situatia mai putin buna pe care o traverseaza CFR Cluj, elvetienii dorind un succes in Gruia. "La Cluj este haos, exista tensiuni mari, iar acest lucru s-a simtit in demiterea antrenorului. Echipa lui Thorsten Fink mizeaza pe un succes in Transilvania", se precizeaza in presa elvetiana. Meciul CFR Cluj - Basel se va disputa, miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul "Constantin Radulescu", urmand sa fie in direct pe Tvr1 si Live Text pe HotNews.ro.

CFR Cluj, meci dificil cu BaselFoto: Agerpres

"Basel doreste un start lansat in Champions League, echipa lui Thorsten Fink mizand pe un succes in Transilvania. Nu va fi usor, pentru ca nu mai avem echipa care remiza, scor 3-3, contra lui Liverpool. Cu toate acestea, cu o organizare buna si cu multa daruire, romanii pot fi invinsi.

Situatia de la Cluj este una buna pentru noi, CFR-ul a avut un start fals in campionat, exista mari tensiuni la nivel de conducere, iar rezultatul a fost vazut acum cateva zile, atunci cand Andrea Mandorlini a fost demis. Daca vreti, este un pic de haos la Cluj", se precizeaza in presa elvetiana.

Echipe probabile:

CFR Cluj: Stancioiu - Panin, Cadu, Alcantara, Rada - Hora, Dica, Muresan, Culio - Bastos - Traore.

FC Basel: Costanzo - Inkoom, Abraham, Cagdas, Safari - Shaqiri, Huggel, Yapi, Stocker - Frei, Streller.