Ilie Dumitrescu a trecut peste infrangerea cu Unirea Urziceni (0-1), antrenorul ros-albastrilor gandindu-se acum doar la meciul de pe Anfield. "Vom incerca sa subordonam adversarul, dar nu va fi nicio tragedie daca vom pierde in Anglia", a declarat tehnicianul din Ghencea. Partida Liverpool - Steaua (contant pentru Grupa K a Europa League) va avea loc, joi, de la ora 22.00, urmand sa fie in direct pe Protv si Live Text pe HotNews.ro.

Ilie DumitrescuFoto: AGERPRES

Vrea un meci mare pe Anfield

"Deocamdata nu m-am decis in privinta primului unsprezece pentru meciul cu Liverpool. Se pare ca in Romania cine nu joaca e cel mai bun. Banel s-a accidentat si l-am pus in teren in locul sau pe Radut, care a jucat foarte bine. Nu merg la Liverpool cu ideea sa obtin un rezultat care sa ne dea un moral bun pentru meciul cu Astra, ci sa ne impunem planul tactic si sa incercam sa subordonam adversarul. Nu e nicio tragedie daca vom pierde cu Liverpool".

Despre infrangerea cu Urziceniul

"Infrangerea cu Urziceniul a fost un accident, statistic vorbind. Trebuie sa eliminam ce am facut rau la acest joc si sa imbunatatim lucrurile pozitive pe care le-am facut. Ne-am creat ocazii bune, nu le-am fructificat, insa a fost un joc in care puteam castiga".

Despre tactica cu Liverpool

"Este istorie si nu vreau sa caut nici o scuza. Mi-am asumat si dupa meci responsabilitatea, o fac si acum. Asta e, am primit un gol dintr-o faza intamplatoare, care nu anunta nimic. Vom avea aceeasi idee de joc si cu Liverpool, acelasi sistem, nu voi schimba prea multe".

Despre situatia lui Banel Nicolita

"In Romania, cine nu joaca este cel mai bun. Pe Banel l-am folosit cu Branesti, cu Grasshopper, apoi s-a accidentat. Radut s-a decurcat foarte bine dupa ce a intrat, l-a inlocuit cu succes, formula de start va depinde numai de starea medicala a celorlalti".

Obiectivul e clar: campionatul

"Obiectivul meu clar este sa castig campionatul si Cupa Romaniei, nu e nici o tragedie daca nu vom avea un rezultat bun cu Liverpool. Muncesc foarte mult, cred in acest grup si sunt fericit cu ce am la dispozitie".

Jucatorii nu sunt afectati de vorbele patronului

"Nu cred ca jucatorii au fost afectati de declaratiile dinaintea meciului cu Urziceni. Este o doza de optimism a patronului, dar noi nu stam la televizor sa urmarim tot ce se intampla. Jucatorii al cunosc pe Gigi si nu cred ca declaratiile ca vom castiga cu 75-0 nu i-au afectat pe jucatori", a declarat Ilie Dumitrescu in cadrul unei conferinte de presa.