Antrenorul Lopez Caro a castigat al doilea meci in 7 etape (4-0 cu Otelul), dar succesul nu i-a imblanzit pe suporteri: de-a lungul meciului, tot stadionul a fluturat bastiste albe, solicitandu-i antrenorului spaniol demisia. Gestul suporterilor a fost alimentat si de o declaratie a patronului Porumboiu, facuta inaintea jocului: "Daca vom castiga cu Otelul, va fi meritul jucatorilor, nu al antrenorului".

Intre Porumboiu si Lopez Caro se consuma o adevarata "telenovela": patronul vrea sa scape de el, dar nu il poate demite, din cauza unei clauze de reziliere. Protejat de notari si avocati, spaniolul a rezistat starii de tensiune de la Vaslui si a condus echipa si in etapa a 7-a, contra Otelului, in fata unui stadion complet ostil.

Din fericire pentru fanii vasluieni, echipa lor nu a avut nicio emotie in teren, contra unei echipe suprinzator de "anemice" a Otelului: Adailton a deschis scorul in minutul 8, iar Wesley a majorat in minutul 29. Dupa pauza, acelasi Adailton a realizat "dubla" (55), iar Pouga a inchis tabela (68).