Presa din Peninsula il lauda pe Radu Stefan dupa disputa cu Bologna din etapa a doua din Serie A (scor 3-1), fundasul roman fiind unul dintre jucatorii de baza ai celor de la Lazio. "A devenit o certitudine pentru echipa", a precizat agentia Datasport. Cu toate acestea, fundasul roman nu este convocat la prima reprezentativa a Romaniei.

Radu Stefan, pe vremea cand juca in nationalaFoto: Rompres

"Stefan Radu a fost atent si decis (a primit nota 6.5), fiind de netrecut. A ajutat si ofensiva si a devenit o certitudine pentru antrenorul Edoardo Reja", se precizeaza in Datasport (conform Mediafax).

"Romanului i-a fost schimbat rolul, a fost trecut fundas stanga, dar acest lucru nu s-a simtit (a primit nota 6). Si-a facut treaba cu siguranta" - Il Tiempo.

Evolutiile lui Radu Stefan din ultima perioada au fost laudate de presa italiana, fundasul roman fiind unul dintre cei mai buni jucatori ai celor de la Lazio.

In legatura cu neconvocarea in nationala Romaniei, gazetarii italieni vorbesc despre o razbunare a selectionerului Razvan Lucescu dupa ce fotbalistul a refuzat in doua randuri convocarile la prima reprezentiva - a motivat ca este accidentat.