A fost adus cu surle si trambite la Real (pentru 65 de milioane de euro), dar a dezamagit la primul sezon pe Bernabeu. Ricardo Kaka este aproape de o revenire la Milano, dar nu la AC Milan, ci la Inter, marea rivala a rosso-nerilor, informeaza Corriere dello Sport. Mutarea este vazuta drept cea mai buna modalitate de razbunare a lui Massimo Moratti pentru transferul lui Ibrahimovic la Milan.

Kaka a fost asteptat cu bratele deschise la Madrid, dar brazilianul a parut tot mai departe de forma aratata la AC Milan. A evoluat slab, iar pe deasupra s-a accidentat destul de des. In vara acestui an, Mourinho i-a adus pe Ozil si pe Khedira, iar Kaka pare sa nu intre in planurile tactice gandite de lusitan.

In aceste conditii, brazilianul ar putea fi lasat sa plece la Inter, fosta echipa a lui "The Special One". Ideea le da frisoane suporterilor Milanului, Kaka fiind un adevarat idol pe San Siro. Jurnalistii italieni vorbesc despre o razbunare a campioanei Italiei pentru transferul lui Zlatan Ibrahimovic la Milan.

Suedezul a facut senzatie la Inter timp de mai multe sezoane, iar in urma cu doar cateva saptamani a semnat pentru marele rival local. Vestea i-a intristat pe oficialii campioanei Europei, iar Moratti pregateste marea razbunare prin inregimentarea lui Kaka.