Antrenorul Stelei, Ilie Dumitrescu, a vorbit marti, in cadrul unei conferinte de presa, despre Regulamentul de Ordine Interioara al echipei, mentionand ca jucatorii sai vor fi amendati cu 10.000 de euro daca vor fi in oras dupa ora 22:00 cu trei zile inainte de un meci. Tehnicianul Stelei a marturisit si ca jucatorii i-au cerut sa reduca zilele de cantonament.

Ilie Dumitrescu, infrangere severa pe AnfieldFoto: Agerpres

"Patru jucatori au venit la mine si mi-au spus ca sunt profesionisti si ca ar vrea sa reduca numarul de zile de cantonament. Le-am spus ca nici mie nu imi place, dar ca eu am responsabilitatea rezultatelor", a declarat tehnicianul Stelei.

Potrivit Regulamentului de Ordine Interioara de la Steaua, jucatorii nu au voie sa iasa in oras dupa ora 22:00, cu 72 ore inainte de meci. "Am semnat un Regulament de Ordine Interioara, le-am spus ca nu au voie sa fie in oras peste ora 22:00, cu 72 de ore inainte de meci. Amenda e de 10.000 de euro. Le-am transmis ca este foarte important respectul de grup, nu au voie sa foloseasca cuvinte jignitoare la adresa unui coleg. Nu au voie sa vorbeasca in contradictoriu cu persoanele din staff, pentru ca in spatele rezultatelor stau toate aceste persoane. Femeia de serviciu merita respect", a mentionat Ilie Dumitrescu, citat de Onlinesport.

De asemenea, jucatorii Stelei vor fi amendati si daca nu se odihnesc in zilele libere: "Am pus amenda pentru ziua libera in cazul in care jucatorii fac altceva in afara sa se odihneasca. Le-am spus ca ii voi amenda daca in ziua lor libera vor juca fotbal pe plaja, cand noi incercam sa ii protejam", a adaugat antrenorul Stelei.