Sinisa Mihajlovic il asteapta cu mare incredere pe Adrian Mutu, antrenorul Fiorentinei precizand ca romanul este jucatorul care poate face diferenta pentru formatia Viola. "Noi il vom avea de la 31 octombrie si pe Mutu, un jucator care are caracter si care va face cu siguranta diferenta pentru noi in meciuri", a declarat sarbul de pe banca tehnica a toscanilor.

Mutu, asteptat de FiorentinaFoto: AGERPRES

"Alte formatii au transferat fotbalisti bine cotati, scumpi si buni pe hartie. Asta nu inseamna insa ca vor castiga in forta si in valoare. Valoarea creste doar prin munca si printr-o organizare deosebita. Noi il vom avea de la 31 octombrie si pe Mutu, un jucator care are caracter si care va face cu siguranta diferenta pentru noi in meciuri.

S-a pregatit bine in ultimul timp, uneori suntem nevoiti sa ii dam zile libere pentru ca se afla intr-o situatie dificila, dar in curand va intra in programul normal al echipei noastre" - Sinisa Mihajlovic, citat de Corriere dello Sport.

Dupa ce a fost suspendat timp de 9 luni pentru consum de sibutramina, Adrian Mutu va putea reveni pe terenul de fotbal la sfarsitul lunii octombrie.

CONI (Comitetul Olimpic Italian) a anuntat, in data de 28 ianuarie 2010, ca Mutu, a fost depistat pozitiv cu sibutramina in urma unui test antidoping efectuat la 10 ianuarie 2010, dupa partida cu Bari din Serie A. La o singura zi distanta, CONI a precizat ca Mutu a fost pozitiv (tot cu sibutramina) si la un alt controlul antipoding facut dupa meciul cu Lazio (in Cupa Italiei), care a avut loc pe 20 ianuarie.