Albania a reusit sa incurce Romania si sa castige un punct dupa remiza, scor 1-1, de la Piatra Neamt. "Rezultatul nu e deloc suprinzator, cu toate ca ne-a fost greu contra Romaniei", a precizat selectionerul albanez Josip Kuze. "Am realizat un superb 1-1, dupa ce nu mai reusisem ceva pozitiv impotriva romanilor din 1949", se precizeaza in Albania Sport.

Josip Kuze, selectionerul AlbanieiFoto: Reuters

"Rezultatul nu e deloc surprinzator, cu toate ca ne-a fost greu cu Romania, care e o echipa buna, una care combina mult" - Josip Kuze, selectioner Albania.

"Albania scoate un punct important in Romania. Am realizat un superb 1-1 la Piatra Neamt, dupa ce nu mai scosesem un rezultat pozitiv cu romanii din 1949, tot un 1-1. Un egal mare. Totodata, Albania a sters din memorie acel amar 1-6 cu Romania din preliminariile CE 2008" - Albania Sport (conform Mediafax).

"Muzaka aduce onoare nationalei Albaniei. Am avut un joc tactic prudent, cu un singur varf. Muzaka a adus egalarea cu o frumoasa lovitura de cap"- Gazeta Start (conform Mediafax).

"Nationala Albaniei ia un punct de mare valoare. Majoritatea timpului, jocul s-a desfasurat in jumatatea noastra de teren. Un egal pretios" - cotidianul Albeu (conform Mediafax).