Adus de Victor Piturca in Ghencea, Dorel Stoica este aproape de o revenire la Universitatea Craiova, jucatorul fiind anuntat de catre Ilie Dumitrescu ca nu mai face parte din planurile sale. "Dorel nu mai exista pentru mine", a precizat tehnicianul Stelei. In aceste conditii, fundasul spera sa ajunga pe Ion Oblemenco. Ros-albastrii cer in schimbul sau 100.000 de euro.

Dorel StoicaFoto: steauafc.com

"Dupa partida cu Grasshopper, Dorel Stoica nu mai exista pentru mine. Am discutat cu el inainte de meci, mi-a spus ca vrea sa joace la Steaua, insa apoi nu a mai fost el. Din moment ce el a precizat ca nu ar zice nu Craiovei, Dorel nu a mai existat pentru mine", a precizat Ilie Dumitrescu la Digisport.

Venit in Ghencea in acelasi timp cu Victor Piturca, Dorel Stoica a avut evolutii modeste dupa plecarea fostului selectioner de la Steaua. Totul a culminat cu un joc sters in Elvetia, impotriva lui Grasshopers Zurich, moment din care nu a mai intrat in vederile lui Ilie Dumitrescu.

In schimbul a 100.000 de euro (bani castigati de fotbalist in perioada petrecuta in Ghencea), Stoica poate ajunge la Craiova, echipa unde va avea ocazia sa lucreze din nou cu Victor Piturca.