Dupa ce i-a pierdut pe Galamaz, Ricardo, Marinescu, Apostol, Onofras si Bilasco (pe care ii va ceda la Steaua), Unirea Urziceni risca sa ramana fara niciun jucator in lot dupa ce fotbalistii gruparii ialomitene au depus un memoriu pentru a fi declarati liberi de contract. "Toti isi vor rezilia contractul cu Unirea", a declarat Rica Neaga pentru sport.ro.

Urziceniul, in pragul desfiintariiFoto: HotNews.ro

In urmatoarea perioada Urziceniul risca sa ramana fara niciun jucator in lot dupa ce fotbalistii Unirii au depus memorii pentru a fi declarati liberi de contract.

"Maine (nr. marti) toti jucatorii isi vor rezilia contractul cu Unirea. Azi (nr. luni) au plecat jumatate dintre jucatori si maine restul isi vor rezilia intelegerea cu clubul" - Adrian Neaga (sport.ro).

"Cred ca Unirea se va inchide... maine (nr. marti) si eu imi voi rezilia contractul cu Unirea" - Petre Marin (sport.ro).

Criza economica a lovit din plin formatia din Urziceni, iar patronul Dumitru Bucsaru a recurs la vanzarea de jucatori pentru a-si redresa situatia economica.

Dator mai multe milioane de euro catre Gigi Becali (aproximativ patru milioane de euro), omul de afaceri ialomitean a fost nevoit sa-i cedeze pe Galamaz, Ricardo, Marinescu, Apostol, Onofras si Bilasco in Ghencea. Lista ar putea fi intregita (in functie de dorinta bucurestenilor) de Brandan sau Rusescu.

In aceste conditii, fosta campioana a Romaniei este in pericol sa nu poata alinia o echipa de start in perspectiva urmatoarelor etape din Liga 1.