Real Madrid a bifat doar o remiza la debutul intr-o partida oficiala a lui Jose Mourinho pe banca tehnica, vicecampioana Spaniei incheind 0-0 disputa de la Mallorca. Barcelona a inceput perfect noua editie a Primerei Division, catalanii invingand cu 3-0 in deplasarea de la Santander. Messi, Iniesta si David Villa au punctat pentru campioana Spaniei.

Mourinho, doar remiza la debutul oficialFoto: Reuters

Mourinho a inceput disputa de la Mallorca cu urmatorul 11: Casillas - Marcelo, Ramos, Carvalho, Arbeloa - Lass, Xabi Alonso - Ronaldo, Canales, Di Maria - Higuain. Dupa pauza au mai intrat Khedira, Ozil si Benzema.

"Am avut multe ocazii de gol, am creat superioritate in multe faze, dar din pacate nu am fost concentrati la finalizare. Asta este fotbalul, iar pozitiv este faptul ca ajungem foarte usor la poarta adversa" - Jose Mourinho, antrenor Real Madrid.

FC Barcelona, marele rival al Madridului, s-a impus categoric, scor 3-0, in deplasarea de la Santander. Au marcat Messi (4'), Iniesta (33') si David Villa (62'). Pep Guardiola a folosit urmatoarea echipa: Valdes - Maxwell, Abidal, Pique, Alves - Keita, Busquets, Xavi - Iniesta, Villa, Messi. Au mai evoluat: Adriano, Bojan si Pedro.

Primera Division, prima etapa:

Mallorca - Real Madrid 0-0

Santander - Barcelona 0-3

Espanyol - Getafe 3-1

Deportivo - Zaragoaza 0-0

Osasuna - Almeria 0-0

Sociedad - Villarreal 1-0

Levante - Sevilla 1-4

Malaga - Valencia 1-3

Hercules - Athletic Bilbao 0-1

Clasament:

1 Sevilla 3 puncte (4-1)

2 Barcelona 3 (3-0)

3 Espanyol 3 (3-1)