Liverpool nu a pierdut vremea si i-a gasit deja inlocuitor lui Javier Mascherano, transferat la Barcelona. Viitoarea adversara a Stelei din grupele Europa League a cheltuit 14 milioane de euro pentru un nou mijlocas: internationalul portughez Raul Meireles.

Meireles, la Liverpool Foto: Reuters

"Liverpool este un club cu istorie si ma bucur ca am venit aici. Roy Hodgson a fost motivul cheie pentru transferul meu deoarece stiu cat s-a chinuit sa ma aduca aici. Eu sunt Meireles si nu Mascherano, iar acest lucru trebuie sa le fie clar fanilor. Sper ca intr-o zi suporterii lui Liverpool sa isi aduca aminte de mine pentru reusitele mele", a declarat noua achizitie a "Cormoranilor".

In varsta de 27 de ani, mijlocasul a castigat patru titluri cu FC Porto si a jucat de 38 de ori pentru nationala Portugaliei, inclusiv in cele patru meciuri de la Mondialul din Africa de Sud, marcand si un gol in victoria cu 7-0 impotriva Coreei de Nord. Meireles va fi prezentat fanilor duminica, inaintea meciului lui Liverpool cu West Bromwich Albion.

In aceasta vara, Liverpool i-a mai achizitionat si pe Christian Poulsen (de la Juventus) si Joe Cole (de la Chelsea).