Dupa un sezon la Barcelona, in Primera Division, atacantul Zlatan Ibrahimovic se intoarce in Serie A. Fost jucator la Juventus si Inter Milan suedezul va fi imprumutat un an la Milan, urmand ca la finalul sezonului sa fie cumparat definitiv.

Ibra, la AC MilanFoto: acmilan.com

Barcelona a semnat cu Ibra in urma cu un an, dar atacantul nu a dat randamentul asteptat, astfel ca suedezul paraseste campioana Spaniei si se intoarce in Serie A. "Sunt incantat ca totul s-a rezolvat, chiar daca situatia nu a fost deloc usoara. Ma voi reintoarce la Milano, dar la o alta echipa. AC Milan este una dintre cele mai bune echipe din lume. Cu Pato si Ronaldinho avem o forta de atac fantastica, acum totul depinde doar de noi. Cred ca fanii Milanului vor avea ce vedea cu noi pe teren. Visul meu acum este sa castig totul cu Milan", a declarat Ibrahimovic.

Adriano Galliani, vicepresedinte AC Milan: "Am ajuns la un acord cu Barcelona pentru un imprumut de un an cu dreptul de a-l cumpara cu 24 de milioane de euro, suma care va fi platita in trei ani. Ibrahimovic va semna un contract pe patru ani dupa vizita medicala de luni. Il vom prezenta dupa ce se intoarce de la echipa nationala".

Situatia financiara a celor de la AC Milan nu este dintre cele mai bune de aceea, italienii aleg varianta imprumutului. Aceeasi tactica au adoptat-o si cu noua achizitie Kevin-Prince Boateng. Germanul a fost cumparat in aceasta vara de Genoa, echipa care a decis sa-l imprumute la Milan pentru urmatorul an.