Capitanul George Galamaz si Marius Bilasco nu vor veni singuri la Steaua. Finantatorul clubului din Ghencea a anuntat sambata ca alti patru jucatori ai Unirii Urziceni vor juca la Steaua, insa dupa meciul pe care ialomitenii il vor disputa in etapa a sasea, cu FC Vaslui.

Bilasco, Galamaz si Apostol, la SteauaFoto: Agerpres

"E adevarat ca am luat toti cei sase jucatori de la Unirea. Dar trebuie sa bata Vasluiul inainte sa vina la Steaua, sa mai traga o . Ei joaca pentru mine. Am vorbit cu toti, i-am imbratisat, i-am felicitat, le-am zis sa-mi respecte dorinta. Numai pentru gardul ala si cat am stat eu acolo! Voi ati vazut ce gard mare am sarit? Dupa aia au venit si bodyguarzii sa sar a doua oara gardul ala mare unde e poarta", a declarat finantatorul Stelei pebtru Gsptv.

George Galamaz, Ricardo Gomez, Marius Bilasco, Marius Onofras, Laurentiu Marinescu si Iulian Apostol sunt noii jucatori ai Stelei, insa doar Apostol si Ricardo vor putea evolua alaturi de Steaua in grupele Europa League. Ceilalti jucatori au evoluat cu Unirea in barajul Europa League si, conform regulamentului UEFA, acestia nu au voie sa joace in grupe pentru o alta echipa. Galamaz, Bilasco, Marinescu si Onofras vor putea juca in cupele europene pentru Steaua doar daca gruparea romaneasca trece de grupe.

Transferul lui Brandan a picat deoarece finantatorul Stelei a fost deranjat de atitudinea jucatorului: "Nu mi-a placut atitudinea lui Brandan, l-a chemat Victor la birou sa vorbim si el nu a vrut. Sa vii la Steaua pe bani mai multi, in cupele europene si sa nu vrei. Mai bine faci ca Galamaz: . Nu au comentat nimic, eu le-am zis contractul si au semnat".

Galamaz, Marinescu, Ricardo, Apostol au fost anuntati initial a fi jucatorii celor de la Astra Ploiesti, dar tranasferul lor nu a mai avut loc, oficialii ialomiteni cerandu-si ulterior scuze: "Conducerea FC Unirea isi cere scuze domnului Ioan Nicolae, patronul clubului Astra Ploiesti, pentru neconcordantele aparute pe parcursul negocierilor. Am fost prea sentimentali si am cedat in fata presiunilor unui jucator, astfel ca intelegerea initiala nu a mai putut fi respectata".