Stelistii sunt multumiti de rezultatele tragerii la sorti a grupelor Europa League, in urma carora s-a stabilit ca ros-albastrii vor evolua in Grupa K, alaturi de Liverpool, Napoli si Utrecht.

Ilie Dumitrescu, antrenor Steaua:"Este extraordinar pentru noi, pentru antrenori, pentru jucatori. Este o provocare pentru toata lumea, o grupa foarte grea". (Mediafax, citat de prosport)

Octavian Abrudan, fundas Steaua: "Liverpool si Napoli sunt doua echipe foarte bune. Sunt sanse, mereu sunt sanse si este o onoare sa joci cu astfel de echipe. Si Utrecht este o echipa buna, vor fi meciuri frumoase. La acest nivel nu mai sunt adversari slabi".

Gigi Becali, finantator Steaua: "E o grupa frumoasa, e bine ca avem echipe cu nume. Trebuie sa simtim ca jucam in Europa League, trebuie sa aratam care ne este valoarea. Daca Steaua prinde o zi mare, ii bate pe toti. Nu are rost sa ma laud acum, o sa vedeti pe parcurs. Avem cativa jucatori de mare valoare, care pot face diferenta. Fata de CFR, noi avem echipe mai puternice in grupe. Liverpool este peste Bayern si ca renume si ca valoare a jucatorilor".

Emeric Ienei, fost antrenor Steaua: "Suntem norocosi. Liverpool nu a avut un sezon excelent, a schimbat antrenorul. E un meci tare, oricum. Totusi, nici un meci nu seamana cu altul. Steaua poate sa produca o surpriza, dar daca joaca precum aseara, nu-i vad bine deloc".

Helmuth Duckadam, presedinte Staeua: "A fost o tragere cu noroc. Acum depinde de ce isi doreste fiecare. Incercam sa-i batem pe toti, acum ramane de vazut ce se va intimpla". (Gsptv)